Дома

Дома

Гинекологија

Нашиот тим е составен од искусни гинеколози кои користејќи најсовремена апаратура и методи имаат единствена цел – грижа за здравјето на жената, од најраната адолесценија до најдоцната старост

Тимот кој се грижи за здравјето на Вашите најмили. Следење на нормална и ризична бременост, како и психофизичка подготовка и советувалиште за трудници и доилки.
Изведувањето на мамографијата како метод опфаќа снимање на дојките, при што се прават две снимки, во две насоки, на секоја дојка

Магазин

Доктори

Глигор Ложанковски
Гинеколог Акушер
Билјана Силјаноска Гиговска
Гинеколог- Акушер
Марија Коцева
Гинеколог- Акушер

Што мислат нашите клиенти за нас

Марија
Пауноска

5/5

“После години на тешка борба со невродолживост, нашиот пат кон среќа заврши кај Д-р Ложанковски.  Со персонализирани терапии и постојана поддршка, мојот партнер и јас сега сме родители. Вечно благодарни за посветениот тим што го претвори нашиот сон во реалност!”

Светлана
Димитријева

5/5

“Секоја чест за ординацијата на Д-р Ложанковски и сите вработени, за новите идеи за работници. Само така продолжете. Поздрав до Д-р Марија.”

Рената
Николова

5/5

”Како некоја која ја цени превентивната здравствена нега, се обратив кај Д-р Ложанковски поради нивната репутација за персонализирано здравје на жените. Комплетните прегледи и стратегиите за превентивна нега кои ги обезбедија ги надминаа моите очекувања.”