Поликлиника со специјалистички ординации по гинекологија и акушерство и биохемиска лабораторија

Закажи преглед

Гинекологија

Нашиот тим е составен од искусни гинеколози кои користејќи најсовремена апаратура и методи имаат единствена цел – грижа за здравјето на жената …

Тимот кој се грижи за здравјето 

Нашата лабораторија е опремена со најсовремена апаратура според највисоките светски стандарди …

Бременоста како и мајчинството се периоди исполнети со предизвици во животот на една жена .