Поликлиника со специјалистички ординации по гинекологија и акушерство и биохемиска лабораторија

Закажи преглед

Контакт

Адреса

Телефон

Поликлиника:

Лабораторија

Работно Време

Испратете ни порака

Добивајте известувања

Претплатете се за да ги добивате нашите најнови известувања во вашето сандаче!