Поликлиника со специјалистички ординации по гинекологија и акушерство и биохемиска лабораторија

Закажи преглед

Д-р Марија Коцева

Гинеколог-акушер

Образование

  • 2001 год – средно образование во Кочани
  • 2008 год – Медицински факултет, Универзитет Св. Кирил и Методиј Скопје
  • 2016 год.-Специјализација гинекологија и акушерство, Медицински факултет,  Универзитет Св. Кирил и Методиј Скопје

Работно искуство

  • 2014-2015 год. – Доктор по медицина во рурарна средина
  • 2011-2013 год. – Гинеколошко-акушерска болница “Свети лазар” Скопје
  • 2016 год. – Сега – Гинеколог-акушер во Поликлиника ПЗУ Д-р Ложанковски

Активности

  • 2017 год. – Обука за колпоскопија – Скопје

Емина Насеска

Асистент

Гинеколошко акушерска сестра Емина Насеска, со работно искуство во повеќе поликлиники и гинеколошка акушерска болница „Свети Лазар“.

Од 2017 година дел од тимот на Поликлиника ПЗУ д-р Ложанковски

Од 2008 година дел од тимот на Поликлиника ПЗУ д-р Ложанковски.