Телефон 02/3 120-017
е-пошта info@lozankovski.com.mk
Адреса Вељко Влаховиќ 16А/1, Скопје Македонија
  • ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

  • ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Услуги

Надзор на бременост

Контрола на нормална бременост, следење на раст и развој на плодот, рана детекција на можни аномалии, мерење на нухална...

Повеќе...

Гинеколошки услуги

Општ гинеколошки преглед , земање на пап тест, брисеви за микробиолошко и вирусолошко иследување, ХПВ типизација. Општ гинеколошки преглед...

Повеќе...

Мали хируршки зафати

Инцизија Биопсија Термокаутеризација на промени на грлото на матката , вагината и вулвата Отстранување на шилести кондиломи Ендоцервикална киретажа...

Повеќе...

Лабораториски услуги

Нашата лабораторија е опремена со најсовремени… Тука треба да стои текст за лабораторија! Тука треба да стои текст за...

Повеќе...

Педијатриски услуги

Педијатриските услуги во Поликлиниката д-р Ложанковски се следниве: Совети за раст и развој на детето Советувалиште за здрави деца...

Повеќе...

Советувалиште за планирање семејство

Тест тексттекст Тест текст Тест текст Тест текст Тест текст Тест текст Тест текст Тест текст Тест текст Тест...

Повеќе...

Нашиот Тим

Ова е само дел од нашиот стручен тим

Емина Насевска

Сестра

Билјана Силјаноска

Доктор по гинекологија

Мирјана Л. Трниниќ

Mагистер по фармација

Драгана Е. Маркоска

Доктор по педијатрија

Лолита Грковска

Доктор по гинекологија

Глигор Ложанковски

Доктор по гинекологија

Ирена Стојоска

Сестра

Ивана Блажевска

Сестра

Новости

Новости поврзани со нашата поликлиника

Сите Новости

Бесплатни едукативните работилници за доење

ПЗУ ДР ЛОЖАНКОВСКИ продолжува со одржување на едукативните работилници за доење. Целта на работилницата е да им се помогне...

Прочитај Повеќе

тест пост 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed commodo eleifend sem, non aliquam lorem maximus ut. Etiam nisi...

Прочитај Повеќе

Тест пост 3

Закажете вежби со кои ќе си помогнете за време на вашата бременост, на вас и вашето бебе. Со поминатите...

Прочитај Повеќе

Што мислат нашите пациенти за нас

Пофалби и поплаки за работата на нашата поликлиника

Фросина Костовска

Број 1 ординација во Република Македонија!!! Само така продолжете!!

Светлана Димитријева

Секоја чест за ординацијата на Д-р Ложанковски и сите вработени за новите идеи за работилници. Само така продолжете. Поздрав до Д-р Марија Иванова

Ивана Младеновска

Најдобрата гинеколоска ординација… Ми иде повторно да затруднам! 😀

Теута Рамадани-Расими

Презадоволна од нивните услуги и стручноста на целиот персонал, особено на др. Ложанковски.

Контакт

Вељко Влаховиќ 16А/1, Скопје Македонија
Телефон: 02/3 120-017

Работно Време

Понеделник - Петок 06:00 - 20:00