Поликлиника со специјалистички ординации по гинекологија и акушерство и биохемиска лабораторија

Закажи преглед

Често поставувани прашања

За закажување на термин Ве молиме јавете се на 023120017, или пак 078338682 за кај д-р Марија Коцева и д-р Биљана Гиговска и 078262220 за кај м-р фарм Мирјана Л. Трниниќ. 

Исто така, можете да ни пишете и оставите податоци за контакт на делот Контакт или [email protected] да ве контактираме

Нема потреба од закажување на термин за кратка консултација. Притоа Ве молиме да го почитувате редот на пациентите кои веќе чекаат.

Понеделник до Четврток од 8:00 – 20:00 часот.
Петок од 8:00 – 16:00 часот
Поликлинкита не работи за време на викенди и празници