Поликлиника со специјалистички ординации по гинекологија и акушерство и биохемиска лабораторија

Закажи преглед

Глобалната кампања за борба против ракот на дојка е во тек.

💗Наша препорака кон сите вас, наши драги пациентки:

✔️Закажете го вашиот редовен преглед на дојка, во Поликлиника Д-р. Ложанковски на располагање ви е Д-р. Билјана Гиговска, која е сертифицирана и обучена за изведување на ехо на дојки;

✔️Поразговарајте со вашите блиски, потсетете ги да го направат истото;

✔️Не заборавајте дека само навремените прегледи, едукацијата и самосвесноста се клучот во навремена детекција, спасување животи и безгрижни мигови;

🌸Во рамки на кампања за розов октомври, во Genea Labоratorija – Генеа Лабораторија се достапни испитувања по промотивни цени за следниве испитувања:

📌Тумор маркер 15-3

📌Испитување на репродуктивни хормони

📌Femoflor PCR real time испитување

🍀Грижете се за себе и своето здравје. Секогаш со вас, тимот на Д-р. Ложанковски 💯

Повеќе информации, закажувања и консултации на ☎️078 33 86 82 и на 02 312 00 17.

Споделете со пријатели:

Facebook
Twitter

Предходни објави