Емина Насеска 

Личен асистент – гинекологија

Гинеколошко акушерска сестра Емина Насеска, со работно искуство во повеќе поликлиники и гинеколошка акушерска болница „Свети Лазар“.

Од 2017 година дел од тимот на Поликлиника ПЗУ д-р Ложанковски.