• Како можам да закажам преглед?

    За закажување на термин во гинекологија Ве молиме јавете се на 023120017, или пак 078338682. За лабораторија контактирајте нé на 078338909.

    Исто така, можете да ни пишете и оставите податоци за контакт на делот Контакт или преку маил на info@lozankovski.com.mk .

  • Дали е потребно да закажам термин кај докторот доколку сакам да се консултирам за лабораториски резултат?

    Нема потреба од закажување на термин за кратка консултација. Притоа Ве молиме да го почитувате редот на пациентите кои веќе чекаат.

  • Кое е работното време?

    Секој работен ден од 8:00 – 20:00 часот. Поликлиниката не работи за време на викенди и празници.