Почитувани пациенти, резултатите од лабораторија Ложанковски ќе можете да ги превземете со кликање на линк и внесување лозинка кој ние ќе ви ги испратиме на меил. Најнапред пристапувате на линкот, потоа внесувате лозинка и ги превземате резултатите брзо и едноставно.