• Резултати

  Информации за начин на превземање на резултати од лабораторија Ложанковски
  кликни овде
 • Работно време на доктори

  На линкот подолу можете да добиете информации за работното време на нашите доктори.
  кликни овде
 • Закажи преглед

  Закажете преглед со клик на линкот подолу.
  кликни овде

Поликлиника Д-р Ложановски

Преубаво е чувството кога мајката го запознава своето дете со гинекологот кој посветено го следел неговиот развој

 Тоа е уште една од низата причини за кои постоиме. И затоа сме Ви благодарни.

Работењето со најосетливата популација – трудници, мајки и деца, и потребата за брзо дијагностицирање на состојбата, допринесе за основање на уште еден оддел – биохемиска лабораторија. Така нашата приказна во моментов брои неколку тимови на гинеколози и биохемичари.

Вие ни ја давате довербата

Ние посветено се грижиме за вашето здравје

Зголемувањето нa бројот на нашите пациенти паралелно со зголемувањето на бројот на здравствени работници во нашата Поликлиника Д-р Ложановски потврдува за високиот квалитет на нашите услуги. Нашата енергија е насочена кон создавање на подобар квалитет на здравјето на нашите пациенти.

НАШИОТ ТИМ

Нашиот тим е составен од неколку тима на гинеколози и биохемичари.

Бременоста како и мајчинството се периоди исполнети со предизвици во животот на една жена

Знаеме колку е значајна припремата на мајката пред породувањето и прилагодувањето кон она што следи, мајчинството. За таа цел, организираме часови за психофизичка подготовка на трудниците во кои  трудницата се ослободува од стравот

ПОВЕЌЕ

Нашите совети се повеќе од добредојдени за новите мајки

Нудиме континуирана поддршка и совети во врска правилно доење.  Поддршка за доењето во моментите кога мајките кои дојат или сакаат да дојат е од суштинско значење за развојот на нивното бебе.  Посветени на родилките продолжуваме да го даваме најдоброто од нас со поддршка и правилни навремени совети и инструкции.

ПОВЕЌЕ